Bel ons: 084 - 003 35 58 - Mail: info@mediceventsupport.nl

Medisch Manager.

Als Medisch Manager Arts (MMA) werk je samen met het bestuur van de Stichting Medic Event Support aan de uitvoering van het medische beleid wat weer tot uiting komt in de wijze van hulpverlening bij evenementen.

Je bent als Medisch Manager verantwoordelijk voor het medische beleid waarbij Opleidingen, Protocollen, Training en Oefenen eveneens tot je taakveld behoren. Je bent een verbindende schakel tussen de hulpverleners en het bestuur.

Organisatie

De Stichting Medic Event Support verleent medische hulp bij diverse evenementen in Nederland.

Wie zoeken wij?

Minimaal opgeleide basisarts en BIG geregistreerd. Affiniteit met evenementen is gewenst. Bij enkele evenementen dien je als medisch verantwoordelijke ook daadwerkelijk aanwezig te zijn.
In samenwerking met het Bestuur van Medic Event Support geef je vorm aan de nieuwe-, basis,- en herhalingsopleidingen c.q. -trainingen.

Je beoordeelt en mandateert de hulpverleners op ALS-niveau en minimaal tweemaal per jaar heb je overleg met de toezichthoudend apotheker.

Profiel

Je bent in staat om op constructieve wijze samen te werken met het bestuur met wie je gezamenlijk verantwoordelijk bent voor de diverse resultaatgebieden van jouw taakveld.

Je bent in staat om leiding te geven bij evenementen maar ook om snel te kunnen schakelen waarbij de belangen van de evenementenorganisatie alsmede de algemene gezondheidszorg niet in het gedrag komen. In aanloop op deze verantwoordelijkheden zal je wegwijs worden gemaakt in de wereld van evenementenorganisaties en de werkwijzen tijdens een evenement.

Het opnieuw en doorontwikkelen van interne en bestaande protocollen behoren eveneens tot je werkzaamheden.

Daarnaast zijn de volgende zaken van belang: relativeringsvermogen en stressbestendigheid, doorzettingsvermogen, flexibel en buiten de bekende kaders
kunnen denken, goed in staat zijn om samen te werken (binnen een multidisciplinair team) goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Aanbod

De geschatte tijdsbesteding is ongeveer 45 uur op jaarbasis. Hiervoor zal je dus vergoed worden.

Als aanvulling op je huidige werkzaamheden denken wij een gevarieerde functie te bieden in een sterk groeiende en zich ontwikkelende werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke inbreng.

Over Medic Event Support

Medic Event Support is al reeds 10 jaar een speler op de markt op het gebied van medische hulpverlening bij evenementen.
Behalve hulpverleners op zowel BLS als ALS-niveau hebben wij ook ons eigen merk van evenementenhulpverleners, genaamd Medic Responders. Wij zijn werkzaam voor diverse opdrachtgevers in Nederland.

Wij zijn geen standaard organisatie op het gebied van evenementenhulpverlening; voor ons is ieder evenement een nieuw product met bijbehorende doelstellingen. Medic Event Support is een frisse en vernieuwende organisatie. Het team, alsmede het bestuur, bestaat uit mensen met diverse opleidingsniveau’s en achtergronden. Allen met als belangrijkste doel om elk evenement weer te laten voorzien van de juiste hulpverlening.

Sollicatie / interesse?

Voor meer informatie kan je terecht op de website www.mediceventsupport.nl.
Stuur je motivatiebrief met CV naar info@mediceventsupport.nl. In overleg zullen we dan een eerste kennismaking laten plaatsvinden.
De functie is per direct beschikbaar, geef daarom in jouw brief aan per wanneer je zou kunnen beginnen.
Voor vragen kan je ons bereiken via info@mediceventsupport of bel ons op 084-0033558.

 

Back to Top